Hermed lidt ord om min oplevelse hos Din Stund. Jeg begyndte min behandling hos Pernille da jeg lider af både søvnløshed, stress, angst og muskelspændinger. Jeg har haft meget gode resultater efter ganske få behandlinger. Min stress og angst er nedtrappet. Spændingerne er blevet mindre, og bedst af alt, jeg er nu i stand til at sove op til 7 timer i streg. Før sov jeg mellem 20 min og max 1.5 time ad gangen. Fantastisk! Ud over det, bliver jeg altid mødt med følelsen af tid og fokus fra Pernille.


       

Med Pernilles tryk oplever jeg, at min krop kommer fuldstændig ned i gear, på en måde jeg ikke har oplevet før. Med zoneterapi opnår jeg en tilstand af fuldstændig ro og afslappethed, som har gjort at jeg er kommet i bedre kontakt med min krop, og det har hjulpet mig med at mærke mine følelser bedre.

Efter behandlingerne har jeg haft samtaler med Pernille, som har givet mig en større selvindsigt. Pernille giver en individuel og personlig behandling og har løbende givet mig konkrete forslag til, hvordan jeg har kunne arbejde med mine problemstillinger mellem behandlingerne. Behandlingerne har haft en stor effekt på min generelle velvære og Din Stund får min varmeste anbefaling.
Tak kære Pernille for din altid omsorg. Tak fordi du giver mig ro, overskud og energi, både før min sygemelding og ikke mindst nu. Du er for mig uundværlig. Tak for din forståelse, og altid plads til både glæde og tårer.
Rigtig sød og rar omsorgsfuld kvinde. Gav mig zoneterapi i dag. Jeg har meget svært ved at slappe af og enorm svært ved at finde ro. Men jeg formåede at falde i søvn! Hos Pernille var det ren selvforkælelse. Så skøn og lækker klinik med varme tæpper – virkelig skønt
Hej Pernille,
Tak for en super behagelig zoneterapi i dag. Det er virkelig ren velvære for fødder mm. Din klinik er rigtig hyggelig. Jeg ser allerede frem til min næste tid hos dig. På gensyn'Min uddannelse består af følgende:


Øreakupunktur 2019

Anatomi og fysiologi 2019

Sygdomslære 2019

Psykologi 2019

Japansk Lifting 2019

Zoneterapeut (RAB) 2020

Førstehjælp 2020

Tryk og glad babymassageinstruktør 2021

Baby- og børnezoneterapi 2021 Min uddannelse består af følgende:Adresse til klinikken:

Hagenæs 45

4040 Jyllinge

 

Klinikken ligger i bunden af stikvejen helt nede ved vandet. Der er mulighed for parkering i indkørslen. Der er 3 trappetrin op til selve klinikken som ligger i annexet overfor huset. Jeg har ikke noget venteværelse, derfor bedes du komme så tæt på aftalt tid som muligt.

 

Kontakt og booking:

Du er velkommen til at benytte mit onlinebookingsystem på www.dinstund.onlinebooq.com

Du kan også altid booke en tid på telefon 52 11 43 80 eller mail kontakt@dinstund.dk

Har du eller dit barn brug for en akut tid så ring til mig på 52 11 43 80.

 

Jeg tager imod MobilePay og kontanter.


Forholdsregler ift. Corona

Jeg har sat god tid af imellem hver klient, så jeg kan spritte af, gøre rent og lufte ud. Sprit dine hænder af når du kommer, og når du går. Hvis du har tegn på sygdom så ombook din tid. Der er engangslagen på briksen, håndklæder og tæppe bliver vasket efter hver klient.