"Hermed lidt ord om min oplevelse hos Din Stund. Jeg begyndte min behandling hos Pernille da jeg lider af både søvnløshed, stress, angst og muskelspændinger. Jeg har haft meget gode resultater efter ganske få behandlinger. Min stress og angst er nedtrappet. Spændingerne er blevet mindre, og bedst af alt, jeg er nu i stand til at sove op til 7 timer i streg. Før sov jeg mellem 20 min og max 1.5 time ad gangen. Fantastisk! Ud over det, bliver jeg altid mødt med følelsen af tid og fokus fra Pernille"


"I mit forløb har zoneterapien hjulpet mig med at blive gravid - efter jeg længe havde forsøgt selv, uden held. Efter 3 måneders behandling hos Din Stund lykkedes det at blive gravid. Udover selve behandlingen har jeg fået rådgivning omkring kosttilskud, samt gode punkter jeg selv kunne trykke på derhjemme.

Jeg er meget taknemmelig og giver Din Stund de varmeste anbefalinger"     

"Med Pernilles tryk oplever jeg, at min krop kommer fuldstændig ned i gear, på en måde jeg ikke har oplevet før. Med zoneterapi opnår jeg en tilstand af fuldstændig ro og afslappethed, som har gjort at jeg er kommet i bedre kontakt med min krop, og det har hjulpet mig med at mærke mine følelser bedre.

Efter behandlingerne har jeg haft samtaler med Pernille, som har givet mig en større selvindsigt. Pernille giver en individuel og personlig behandling og har løbende givet mig konkrete forslag til, hvordan jeg har kunne arbejde med mine problemstillinger mellem behandlingerne. Behandlingerne har haft en stor effekt på min generelle velvære og Din Stund får min varmeste anbefaling"
Dreng på 6 måneder med utallige infektionssygdomme.


"Det har været en absolut fornøjelse at besøge din klinik, fra første besøg er vi blevet mødt af en smilende varm person som har været lyttende og kommet med en masse nyttig viden. 

Din behandling af Philip og jeg har været meget behagelig og selvom min søn ikke er en der sidder stille har du alligevel formået at møde ham der hvor han var og tog det hele med et smil og kunne alligevel give ham behandling. Et meget behageligt forløb hvor man følte sig meget velkommen og ikke mindst har gjort en forskel for min søn"
"Tak kære Pernille for din altid omsorg. Tak fordi du giver mig ro, overskud og energi, både før min sygemelding og ikke mindst nu. Du er for mig uundværlig. Tak for din forståelse, og altid plads til både glæde og tårer"
"Rigtig sød og rar omsorgsfuld kvinde. Gav mig zoneterapi i dag. Jeg har meget svært ved at slappe af og enorm svært ved at finde ro. Men jeg formåede at falde i søvn! Hos Pernille var det ren selvforkælelse. Så skøn og lækker klinik med varme tæpper – virkelig skønt"
"Hej Pernille,
Tak for en super behagelig zoneterapi i dag. Det er virkelig ren velvære for fødder mm. Din klinik er rigtig hyggelig. Jeg ser allerede frem til min næste tid hos dig. På gensyn"Min uddannelse består af følgende:


Øreakupunktur 2019

Anatomi og fysiologi 2019

Sygdomslære 2019

Psykologi 2019

Japansk Lifting 2019

Zoneterapeut (RAB) 2020

Førstehjælp 2020

Tryk og glad babymassageinstruktør 2021

Baby- og børnezoneterapi 2021 

Zoneterapi til barnløshed - fertilitet 2022

Zoneterapi - hjælp til hovedpine 2022

Nakken i centrum - nakkemassage 2022

Fodlæser - Nanas Fodlæserskole 2023

Nakken taler - lytter du 2023

Babyterapi 2023
Adresse til klinikken:

Hagenæs 45

4040 Jyllinge

 

Klinikken ligger i bunden af stikvejen helt nede ved vandet. Der er mulighed for parkering i indkørslen. Der er 3 trappetrin op til selve klinikken som ligger i annexet overfor huset. Jeg har ikke noget venteværelse, derfor bedes du komme så tæt på aftalt tid som muligt.

 

Kontakt og booking:

Du er velkommen til at benytte mit onlinebookingsystem på www.dinstund.onlinebooq.com

Du kan også altid booke en tid på telefon 52 11 43 80 eller mail kontakt@dinstund.dk

Har du eller dit barn brug for en akut tid så ring til mig på 52 11 43 80.

 

Jeg tager imod MobilePay og kontanter.