Japansk lifting

Japansk Lifting har fokus på at forynge og løfte dit ansigt. Derudover har det en totalt afstressende effekt, hvor du vil opleve en fantastisk følelse af velvære, selvforkælelse og nydelse. Ved at anvende de særligt muskelstimulerende ansigtsteknikker øges blodcirkulationen, hudcellerne tilføres mere ilt, og ophobede affaldsstoffer transporteres bort.

 

Udover at virke foryngende og opstrammende på huden, så er Japansk Lifting også en fantastisk måde at stresse af på. Behandlingen foregår udelukkende ved brug af hænderne i form af blid massage, strøg og ansigtszoneterapi med lette tryk på punkter i ansigtet. Ved at anvende de særligt muskelstimulerende ansigtsteknikker øges blodcirkulationen, hudcellerne tilføres mere ilt, og ophobede affaldsstoffer transporteres bort.

Dette medfører en opstramning og et løft af ansigtsmuskulaturen samt en friskere og mere naturlig glød af ansigtshuden. Alt sammen 100% naturligt – helt uden hverken kniv eller kemi. Udover den specielt udviklede ansigstmassage får du også en rensning og afgiftning af din hud med 2 forskellige ansigsmasker samt afstressende hovedbundsmassage og fodmassage.

 

Jeg bruger økologiske og naturlige produkter fra Melissa, hybenkerne olie, himalaya saltsten samt spirulina maske.

 

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Hvis du vil opnå en større synlig effekt, anbefaler jeg er kurforløb bestående af 6 behandlinger med korte intervaller. Herefter vedligeholdende behandling ca. 1 gang om måneden alt efter behov.