Tryk & glad babymassage kursus

for barselsgrupper

Anmeldelse af babymassage-workshop

Min mødregruppe og jeg fik en rigtig dejlig session med Pernille. Jeg synes virkelig hun var god og rolig. Hun viste os nogle gode zoneterapi punkter og guidede til at give en skøn baby-massage. Helt sikkert noget jeg vil gøre brug af i fremtiden sammen med min baby. Stor anbefaling herfra.


Få undervisning i hvordan du selv kan give din baby den kærligste babymassage. Jeg kommer hjem til dig og du kan vælge om det skal være eneundervisning eller om du vil samle hele barselsgruppen. Udover massagestrøgene viser jeg dig gavnlige zoneterapi-punkter så du selv kan afhjælpe gener som forkølelse, ondt i maven samt søvnproblemer.


Efter babymassagen viser jeg nogle gode øvelser til træning og leg.

Hver deltager modtager en lille flaske økologisk mandelolie samt 2 udførlige hæfter der viser massagestrøg, zoneterapi-punkter samt øvelser til træning og leg. På den måde kan du huske det hele og selv gå i gang når du kommer hjem.


Babymassage er en særlig stund til ro og fordybelse for både forældre og baby. Berøring er livsvigtigt for os alle og ved fysisk kontakt bliver hormonet oxytocin frigivet i kroppen, dette afstresser både krop og nervesystem. Den blide berøring stimulerer din babys kropsudvikling, skaber velvære samt styrker den vigtige tilknytning mellem forælder og baby


Skal jeg komme hjem til dig og din barselsgruppe eller har du spørgsmål så ring eller skriv til mig på 52114380 Babymassage eneundervisning

Få eneundervisning i babymassage, hvor det kun er dig (evt din partner) og din baby. Undervisningen foregår hjemme hos dig, så både du og baby kan slappe helt af i hjemlige omgivelser.

Gennem individuel undervisning i babymassage, er der rig mulighed for at stille spørgsmål, og undervisningen kan tilrettelægges efter om din baby har særlige udfordringer.

Du lærer teknikkerne til at give din baby en dejlig massage, samt gennemgang af nogle gavnlige zoneterapipunkter, så du selv kan hjælpe din baby med problematikker som f.eks. søvn, ondt i maven, tandfrembrud og forkølelse.

 

Praktisk info


  • Da de små skal have tøjet af under massagen, er det vigtigt, at rummet vi skal være i, er lunt.
  • Du vil få udleveret lidt økologisk mandelolie og en grundig vejledning, så du kan komme i gang med det samme og huske det hele, når du kommer hjem igen.
  • Du skal medbringe et pusleunderlag/tisseunderlag, 2 stofbleer samt lidt drikkelse.


Prisen for ca. 1 times undervisning i barselsgruppe (inkl. kørsel op til 25 km) samt materialer  kr. 1.200,-

Prisen for ca. 45 minutters eneundervisning (inkl. kørsel op til 25 km) kr. 700,-