Velkommen til Din Stund

Jeg hedder Pernille Cronfeld og er uddannet zoneterapeut. Jeg deltager løbende i kurser og efteruddannelse for at leve op til kravene fra Sundhedsstyrelsen om RAB-registrering. RAB-registreringen betyder også at du kan få tilskud til zoneterapi fra Sygesikring Danmark samt visse sundhedsforsikringer. Sygesikring Danmark giver tilskud til medlemmer ved en lægelig diagnose.


I en tid hvor alting skal gå så stærkt prøver jeg at hive i den modsatte retning. I min klinik er der fred, ro og god tid. Her er plads til at være dig. Jeg har mærket stress på egen krop og ved hvor vigtigt det er at vi lytter til kroppen. Jeg hjælper dig gerne på vej. 


Da jeg elsker børn og babyer har jeg specialiseret mig i zoneterapi til børn og babyer samt uddannet mig til Tryk & glad babymassageinstruktør. JPå den måde kan jeg hjælpe familier til at få en mere rolig og harmonisk hverdag.Min uddannelse består af følgende:

 

Basis zoneterapi 86 timer – basisviden om behandlingsteknikker, de 10 forskellige systemer med alle de klassiske zoner på fødderne.

Avanceret zoneterapi 70 timer – meridianlære, biopatisk teorilære om de 7 faser, yin/yang, Teorien om de 5 elementer, organrelaterede muskler, kost, vitaminer og mineraler og behandlingsplaner

Ekspert zoneterapi 70 timer – behandling på fremmede klienter under supervision, gennemgang af cases og behandlingsplaner

Eksamen zoneterapi 24 timer – dokumenteret 50 behandlinger, samt eksamensprojekt

Anatomi og fysiologi 200 timer

Sygdomslære 100 tiner

Psykologi 50 timer

Øreakupunktur 12 timer

Japansk Lifting 12 timer

Kost, ernæring og vitaminer 32 timer

Klinikstart, regnskab, markedsføring 16 timer

Førstehjælp 6 timer

Adresse til klinikken:

Hagenæs 45

4040 Jyllinge

 

Klinikken ligger i bunden af stikvejen helt nede ved vandet. Der er mulighed for parkering i indkørslen. Der er 3 trappetrin op til selve klinikken som ligger i annexet overfor huset. Da jeg ikke har noget venteværelse bedes du komme ca. 5 min før vores aftale.

 

Kontakt og booking:

Du er velkommen til at benytte mit onlinebookingsystem på www.dinstund.onlinebooq.com

Du kan også altid booke en tid på telefon 52 11 43 80 eller mail kontakt@dinstund.dk

 

Jeg tager imod MobilePay og kontanter.


Forholdsregler ift. Corona

Myndighederne kræver et gyldigt coronapas - dvs. en negativ test der højst er 72 timer gammel eller gennemført covid-19 vaccineforløb. Jeg bliver selv testet 2 gange om ugen. Du skal bære mundbind i klinikken.

Jeg har sat god tid af imellem hver klient, så jeg kan spritte af, gøre rent og lufte ud. Sprit dine hænder af når du kommer, og når du går. Hvis du har tegn på sygdom så meld afbud. Du skal være rask i 48 timer efter sygdom, før du må komme i klinikken. 


Jeg holder afstand og bruger visir når jeg behandler. Der er engangslagen på briksen og håndklæde samt tæppe bliver vasket efter hver klient.