Medlem af www.ditjyllinge.dk
Velkommen til Din Stund

Jeg hedder Pernille Cronfeld og er uddannet zoneterapeut. Jeg deltager løbende i kurser og efteruddannelse for at leve op til kravene fra Sundhedsstyrelsen om RAB-registrering. RAB-registreringen betyder også at du kan få tilskud til zoneterapi fra Sygesikring Danmark samt visse sundhedsforsikringer. Sygesikring Danmark giver tilskud til medlemmer ved en lægelig diagnose.


I en tid hvor alting skal gå så stærkt prøver jeg at hive i den modsatte retning. I min klinik er der fred, ro og god tid. Her er plads til at være dig. Jeg har mærket stress på egen krop og ved hvor vigtigt det er at vi lytter til kroppen. Jeg hjælper dig gerne på vej. 


Jeg elsker børn og babyer og har specialiseret mig i zoneterapi til børn og babyer, jeg er desuden uddannet Tryk & glad babymassageinstruktør. På den måde kan jeg hjælpe familier til at få en mere rolig og harmonisk hverdag.


Jeg er en del af Blid Zoneterapigruppen. Et netværk af zoneterapeuter med speciale i at behandle børn og babyer.Min uddannelse består af følgende:


Øreakupunktur 2019

Anatomi og fysiologi 2019

Sygdomslære 2019

Psykologi 2019

Japansk Lifting 2019

Zoneterapeut (RAB) 2020

Førstehjælp 2020, 2022

Tryk og glad babymassageinstruktør 2021

Baby- og børnezoneterapi 2021 

Zoneterapi til barnløshed - fertilitet 2022

Zoneterapi - hjælp til hovedpine 2022

Under uddannelse Nanas fodlæserskole - grunduddannelse
Adresse til klinikken:

Hagenæs 45

4040 Jyllinge

 

Klinikken ligger i bunden af stikvejen helt nede ved vandet. Der er mulighed for parkering i indkørslen. Der er 3 trappetrin op til selve klinikken som ligger i annexet overfor huset. Jeg har ikke noget venteværelse, derfor bedes du komme så tæt på aftalt tid som muligt.

 

Kontakt og booking:

Du er velkommen til at benytte mit onlinebookingsystem på www.dinstund.onlinebooq.com

Du kan også altid booke en tid på telefon 52 11 43 80 eller mail kontakt@dinstund.dk

Har du eller dit barn brug for en akut tid så ring til mig på 52 11 43 80.

 

Jeg tager imod MobilePay og kontanter.


Forholdsregler ift. Corona

Jeg har sat god tid af imellem hver klient, så jeg kan spritte af, gøre rent og lufte ud. Sprit dine hænder af når du kommer, og når du går. Hvis du har tegn på sygdom så ombook din tid. Der er engangslagen på briksen, håndklæder, samt legetøj bliver vasket efter hver klient.